Ψυχολόγος - Παιδοψυχολόγος | Υπηρεσίες
13869
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13869,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Υπηρεσίες

Online Συνεδρίες

Online Συνεδρίες

Η εξ αποστάσεως συμβουλευτική αξιοποιεί τις δυνατότητες που μας δίνει η τεχνολογία για την παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής πέραν από την παραδοσιακή πρόσωπο με πρόσωπο πρακτική.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ατομική Θεραπεία για Ενήλικες

Ατομική Θεραπεία για Ενήλικες

Η προσωπικότητά σας είναι μοναδική και προσπαθώ να προσφέρω, τόσο την εμπειρία και τις γνώσεις μου σε διάφορες θεραπευτικές προσεγγίσεις για την παροχή στήριξης και την καθοδήγηση, όσο και τα εργαλεία, ώστε να  βοηθηθείτε, και να επιτύχετε τις αλλαγές που θα θέλατε και μπορείτε να δείτε στη ζωή σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συμβουλευτική Ζεύγους

Συμβουλευτική Ζεύγους

Η συμβουλευτική για ζευγάρια περιλαμβάνει, συχνά, τη μάθηση διαφορετικών τρόπων αλληλεπίδρασης και πιο αποτελεσματικής επικοινωνίας, ώστε οι άνθρωποι να μαθαίνουν να ακούν περισσότερο ο ένας τον άλλο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οικογενειακή Θεραπεία

Οικογενειακή Θεραπεία

Η οικογενειακή θεραπεία  συχνά χρησιμοποιείται όταν το σύστημα οικογένεια συμβάλλει και επηρεάζεται από τις δυσκολίες ενός μέλους της οικογένειας (όπως ένα παιδί ή έφηβος, ένα άρρωστο οικογενειακό μέλος κ.λπ.).Η αποτελεσματική θεραπεία οικογένειας δεν θέτει το φταίξιμο σε κάποιο μέλος της οικογένειας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διάγνωση Ενηλίκων

Διάγνωση Ενηλίκων

Σκοπός της διαγνωστικής διαδικασίας δεν είναι η ταξινόμηση του εξεταζόμενου σε κάποια διαγνωστική κατηγορία, ούτε η αξιολόγηση της προσωπικότητάς του. Αντίθετα, αποσκοπούμε, μέσα από μια συνεργατική διαδικασία, να «κατασκευάσουμε» μια όσο …

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διάγνωση & Θεραπεία Παιδιών/Εφήβων

Διάγνωση & Θεραπεία Παιδιών/Εφήβων

Οι υπηρεσίες αυτές αφορούν παιδιά που εμφανίζουν αγχώδεις διαταραχές, προβλήματα συμπεριφοράς, επιθετικότητα, κατάθλιψη, φοβίες, διαταραχές ύπνου, σχολική άρνηση, ψυχοσωματικά συμπτώματα, διάσπαση προσοχής κλπ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Θεατρικό Παιχνίδι

Θεατρικό Παιχνίδι

Το παιχνίδι είναι μια σοβαρή υπόθεση για τα παιδιά, καθώς γύρω από αυτό περιστρέφεται όλη η καθημερινότητα τους. Μέσα από το παιχνίδι τα παιδιά μαθαίνουν, με ευχάριστο τρόπο, σοβαρές και σημαντικές δεξιότητες της ζωής τους, κατανοώντας τον εαυτό τους και τους άλλους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ