Ψυχολόγος - Παιδοψυχολόγος | Ατομική Θεραπεία για Ενήλικες
Στην ατομική θεραπεία πηγαίνω βήμα - βήμα και διερευνώ σε ποιους τομείς οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο συναισθηματικό, τον κοινωνικό ή τον επαγγελματικό τομέα, και πώς τους επηρεάζουν αυτές οι δυσκολίες.
16609
page-template-default,page,page-id-16609,page-child,parent-pageid-13869,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Ατομική Θεραπεία για Ενήλικες

Στην ατομική θεραπεία πηγαίνω βήμα – βήμα και διερευνώ σε ποιους τομείς οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο συναισθηματικό, τον κοινωνικό ή τον επαγγελματικό τομέα και πώς τους επηρεάζουν αυτές οι δυσκολίες. Η προσωπικότητά σας είναι μοναδική. Έτσι προσπαθώ να προσφέρω την εμπειρία και τις γνώσεις μου, χρησιμοποιώντας διάφορες θεραπευτικές προσεγγίσεις, για την παροχή στήριξης και την καθοδήγηση σας, μα και τα εργαλεία ώστε να  βοηθηθείτε και να επιτύχετε τις αλλαγές που θα θέλατε και που μπορείτε να δείτε στη ζωή σας.

Οι άνθρωποι  που  απευθύνονται σε μένα για ατομικές συνεδρίες, έχουν θέματα σχέσεων και αυτοεκτίμησης, θλίψη, κατάθλιψη,  άγχος, διατροφικές διαταραχές, εργασιακό άγχος, κρίσεις ζωής, μοναξιά, γηρατειά. Μπορεί να έχουν βιώσει παιδική κακοποίηση ή να αντιμετωπίζουν με δυσκολία ένα διαζύγιο.