Ψυχολόγος - Παιδοψυχολόγος | Συμβουλευτική Ζεύγους
Η συμβουλευτική για ζευγάρια επικεντρώνεται στα ζητήματα και τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων. Αυτού του είδους η συμβουλευτική μπορεί να βοηθήσει εσάς και τον/τη σύντροφό σας.
16612
page-template-default,page,page-id-16612,page-child,parent-pageid-13869,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Συμβουλευτική Ζεύγους

Η συμβουλευτική για ζευγάρια επικεντρώνεται στα ζητήματα και τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση μεταξύ δύο ανθρώπων. Αυτού του είδους η συμβουλευτική μπορεί να βοηθήσει εσάς και τον/τη σύντροφό σας να εντοπίσετε τους τομείς της σύγκρουσης και  άγχους στη σχέση σας, καθώς επίσης και ποιες αλλαγές χρειάζεται να γίνουν από τον καθένα σας για να αισθάνεστε περισσότερο ικανοποιημένοι με τη σχέση.

Η συμβουλευτική για ζευγάρια περιλαμβάνει, συχνά, τη μάθηση διαφορετικών τρόπων αλληλεπίδρασης και πιο αποτελεσματικής επικοινωνίας, ώστε οι άνθρωποι να μαθαίνουν να ακούν περισσότερο ο ένας τον άλλο. Η συμβουλευτική μπορεί να βοηθήσει εσάς και τον/τη σύντροφό σας να αλλάξετε τις ανθυγιεινές συνήθειες και να δημιουργήσετε μια ισχυρότερη, κοντινή και πιο ικανοποιητική σχέση.