Ψυχολόγος - Παιδοψυχολόγος | Είναι η θεραπεία κατάλληλη για μένα;
Η αναζήτηση θεραπείας είναι μια ατομική επιλογή. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι επιλέγουν τη θεραπεία.
16929
post-template-default,single,single-post,postid-16929,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Είναι η θεραπεία κατάλληλη για μένα;

Είναι η θεραπεία κατάλληλη για μένα;

Η αναζήτηση θεραπείας είναι μια ατομική επιλογή. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι επιλέγουν τη θεραπεία. Μερικές φορές τους απασχολούν μακροχρόνια ψυχολογικά προβλήματα, βιώνουν άγχος ή κατάθλιψη. Άλλες φορές βρίσκονται μπροστά σε απρόβλεπτες αλλαγές στη ζωή τους, όπως ένα διαζύγιο ή μετάβαση – απώλεια εργασίας.

Πολλοί αναζητούν τη συμβουλή του ψυχολόγου, δεδομένου ότι ακολουθούν την προσωπική εξερεύνηση και την ανάπτυξή τους. Δουλεύοντας με έναν θεραπευτή, μπορούν να βοηθηθούν στην κατανόηση – υποστήριξη, και να βρουν νέες στρατηγικές για όλους τους τύπους των προκλήσεων της ζωής.

Η θεραπεία μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση πολλών τύπων θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων της κατάθλιψης, του άγχους, των συγκρούσεων, της θλίψης, της διαχείρισης του άγχους, της εικόνας του σώματος, θέματα σχέσεων και γενικά μεταβάσεις ζωής. Η θεραπεία είναι κατάλληλη για όποιον ενδιαφέρεται να πάρει τα μέγιστα από τη ζωή του, με την ανάληψη της ευθύνης του, δημιουργώντας μεγαλύτερη αυτογνωσία και προωθώντας σημαντικές αλλαγές σε διάφορους τομείς της ζωής του.