Ψυχολόγος - Παιδοψυχολόγος | Είναι η φαρμακοθεραπεία υποκατάστατο της ψυχοθεραπείας;
Σε ορισμένες περιπτώσεις, ένας συνδυασμός φαρμακευτικής αγωγής και θεραπείας είναι η σωστή πορεία δράσης. Η επαφή με τον ψυχίατρό σας μπορεί να προσδιορίσει τι είναι καλύτερο για σας.
16938
post-template-default,single,single-post,postid-16938,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Είναι η φαρμακοθεραπεία υποκατάστατο της ψυχοθεραπείας;

Είναι η φαρμακοθεραπεία υποκατάστατο της ψυχοθεραπείας;

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ένας συνδυασμός φαρμακευτικής αγωγής και θεραπείας είναι η σωστή πορεία δράσης. Η επαφή με τον ψυχίατρό σας μπορεί να προσδιορίσει τι είναι καλύτερο για σας. Είναι αποδεδειγμένο ότι η μακροπρόθεσμη λύση για τα ψυχικά και συναισθηματικά προβλήματα, και τον πόνο που αυτά προκαλούν, δεν μπορεί να βρεθεί μόνο με τη φαρμακευτική αγωγή.

Αντί να καταστέλλονται τα συμπτώματα, όπως γίνεται με τη φαρμακευτική αγωγή, η ψυχοθεραπεία αντιμετωπίζει την αιτία της δυσφορίας και τα πρότυπα συμπεριφοράς που μειώνουν την πρόοδο. Μπορείτε να επιτύχετε καλύτερα τη βιώσιμη ανάπτυξή σας και μια μεγαλύτερη αίσθηση της ευημερίας, με μια πιο ενεργητική συμμετοχή, όπως γίνεται στη θεραπευτική συνεδρία, με προοπτική την ευεξία.